Следва

Дизайн за вдъхновение - Един приказно красив оазис в Бруклин

Да обиколиш света за 365 дни: предизвикателството, наречено Лондон

И още от летището започваме да се питаме какво първо да направим. Искаме да отидем и на Oxford street, после да въздишаме над река Темза от Лондон Бридж и Тауър Бридж, да се изкачим на...

All About Life преди 11 години






След невероятното пътуване в Хавана, още с мирис на пури и Куба Либре се качваме на самолет с желана дестинация- Лондон!


И още от летището започваме да се питаме какво първо да направим. Искаме да отидем и на Oxford street, после да въздишаме над река Темза от Лондон Бридж и Тауър Бридж, да се изкачим на Биг Бен и да се полюбуваме от високо на града, да почакаме пред Бъкингамския дворец с надежда да зърнем Кейт Мидълтън и Уилям, а още по-добре и Кралицата. 







Задължително искаме да посетим музея на восъчните фигури Мадам Тюсо и още по-задължително Victoria&Albert Museum. Да се снимаме в червените телефонни кабини и да се потопим изцяло в живота на Лондон като отскочим до Brick Lane market или на винтидж пазара Portobello, където ако имаме късмет ще намерим истински находки.





Лондон ври и кипи от живот. Впускаме се смело в нощта му и обикаляме най-добрите барове, където Лондонският акцент на русокоси мъжаги разтупва сърцата ни. И ние започваме с „ The Bar With No Name”, който печели вниманието ни с двайсетарски стил и перфектно изпълнение на всякакви коктейли. Тъй като сме заредени с много енергия и хъс за забавление, не приключваме вечерта само с един бар, а отиваме в Worship Street Whistling Shop, където настроението ни ескалира с повторна доза коктейли. Дори съвсем наскоро, от бара обявиха продукцията на собствен джин, който няма как да пропуснем в чашите си.



Сутринта пристига с английска закуска, разбира се. „the Modern Pantry” ни доставя топла и вкусна храна, а ние блажено й се отдаваме.



Лондон е невероятен град с много интересен стрийт стайл, който ни омагьосва. Доставя ни удоволствие заради различния и иновативен начин на обличане. Тук дрехите са култура и вдъхновение, истинска мечта и си пожелаваме същото в България-смели и модерни хора, с Бритиш стил и много добре обмислен гардероб. 

И така, взимаме си гумени ботуши и чадър и се отправяме към Лондон, който въпреки лошото време, знае добре как да ни направи щастливи!

И всичко това е възможно. Само трябва да участваш в играта на Havana Club.



За повече информация, посети страницата на Havana Club във facebook.



 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.