Следва

За първи път - Снимки на дъщеричката на Жизел Бюндхен в социалната мрежа

Стил урок на седмицата - Три цвята сиво

Британската популярна икона и модел Попи Делевин, по-голямата сестра на успешната Кара, носи точно три цвята...

All fashion преди 11 години

Британската популярна икона и модел Попи Делевин, по-голямата сестра на успешната Кара, носи точно три цвята сиво на първи ред на ревюто на Rag&Bone на седмицата на модата в Ню Йорк, която тече с пълна сила и предстои да проследим в пълнота точно в този момент.

Великолепна тенденция, сивото е цвят на елегантността, неутралната му позиция го прави лесен за прокрадване във всяка ситуация, но не и невидим, особено ако знаем как да го изтъкнем. Точно като стил урока на голямата сестра Делевин, която го пречупва през британския си стил и го облича чрез три нюанса върху себе си.

За да се получи интересно, сивото може да бъде комбинация от различни принтове или шарки. В случая на Попи, сакото е пепит, а тишъртът - райе, което веднага разнообразява монохромната визия. Джинсите са скини, в сив оттенък и са третият елемент в този цвят. Точно както е в тук, сивото изисква ярко, отива му и го отличава.

Ярки обувки в червен или неоново са чудесно решение, а за синхрон, червилото е точно в техния цвят. Другите аксесоари обаче е хубаво да бъдат неутрални - шапката черна или по тъмносиво, а чантата - бяла или много лек крем, за да не се натрапват.

Предложенията как да го постигнем интересна визия в три нюанса на сивото са в галерията горе>>

 

More All fashion