Следва

Попи Делевин за Rag&Bone пролет-лято 2013

Анна Делло Русо дава безценни съвети по оцеляване по време на модна седмица

Какво е да отразяваш и присъстваш на модни седмици - пълно работно денонощие, шоута от сутрин до вечер, после...

All fashion преди 11 години

Какво е да отразяваш и присъстваш на модни седмици - пълно работно денонощие, шоута от сутрин до вечер, после парти и купон, сутрин - отново на шоу, неудобен, но скъп гардероб, най-малко 18 чифта обувки и всички на висок ток, прическата - винаги перфектна, лицето - свежо и красиво.

Опитай така в продължение на месец, през който всяка седмица ще си на ново място, и ще видим дали ще оцелееш.

Всъщност как точно става това, разкрива пред британското издание на Grazia модният редактор на японския Vogue Анна Делло Русо в точно четири безценни съвета по оцеляване по време на модна седмица: 

1. “Първо и много важно правило е да си зареден с енергия. Чудесно е спортуването рано сутрин. Аз плувам и играя йога всяка сутрин - така успявам да преборя умората след продължително пътуване.”

2. “Много внимавам с какво се храня. Голямо количество плодове и ядки ми доставят необходимите протеини, за да се чувства тялото ми добре.”

3. “Много важна част от добрата форма е сънят. Той трябва да е не по-малко от 8 часа и да се легне на време, за добър старт на новия ден. Въпреки всички събития и афтър партита покрай и след шоутата, се старая да прекалявам с купона.”

4. “Никога не носи прекалено много грим. Повече грим, по-голям риск да се развали до края на деня. Аз използвам само продукти, които ме правят да изглеждам свежа и матират кожата ми.”











More All fashion