Следва

Перфектен възел от Céline

7 дни преди Оскарите - 30-те най-впечатляващи рокли през последното десетилетие

В очакване на юбилейните 85-ти награди, които ще се проведат на 24 февруари, решихме да направим селекция от най-впечатляващите рокли...

All fashion преди 11 години

Годишните награди на Академията, церемонията по връчване на наградите "Оскар", традиционно е едно от най-очакваните събития в света на киното и същевременно с това зашеметяващ парад на модата, на който върху повечето Холивудските актриси можем да видим истински дизайнерски творения. Събитие, знаково не само за филмовата индустрия, но и за модната такава, която ежегодно също не пропуска да отбележе и своите най-знакови моменти от голямата нощ.

В очакване на юбилейните 85-ти награди, които ще се проведат на 24 февруари, направихме селекция от 30-те най-впечатляващи рокли, разходени от любимите ни звездни дами по червения килим на "Оскарите", през последното десетилетие.

Припомняме ти и имената на претендентите в 11-те категории (тук), които ще се борят за престижните статуетките в "Dolby Theater" (бившия "Kodak Theater") в Лос Анджелис само след дни, и чието своеобразно модно дефиле, очакваме с най-голямо нетърпение.





 

More All fashion