Следва

Обичта на известните - Рене Зелуегър и Дойл Бремхол II

Семейство Бекъм в пълния си състав празнува рождения ден на малкия Круз

Този сезон се оказа изключително тежък за Виктория Бекъм, която в качеството си на съпруга трябваше да...

Други преди 11 години

Този сезон се оказа изключително тежък за Виктория Бекъм, която в качеството си на съпруга трябваше да преживее преместването от слънчев Ел Ей в родния Лондон, в ролята си на дизайнер да представи две колекции в рамките на New York Fashion Week, после да журира на конкурс за млади дизайнери в британската столица, a като майка - да не пропуска да отдели достатъчно внимание на всяко от своите четири деца.

Но когато семейството е така сплотено, всичко се получава лесно.

Кланът Бекъм, както го наричат някои колеги навън, се събра в пълен състав и прелетя от Лондон в Париж, където ще бъде вторият дом на Дейвид Бекъм след като футболната легенда подписа договор с клуба Пари Сен Жермен.

В рокля от нейната последна колекция, Виктория не изневерява на високия ток, който тя носи през целия ден. Първо в Лондон, където всички, включително и майката и сестрата на Дейвид, празнуват рождения ден на най-малкия син Круз, а после и в Париж, където папараци ги чакат на летището веднага след като кацат в града.

Заобиколена от момчетата си, Виктория върви напред, следвана от великолепния си мъж, в чиито ръце е малката Харпър, последното дете Бекъм, сладка, колкото всички членове на звездното семейство взети заедно, и не спираме да мислим коя ли е идеалната съствака към рецептата на семейното щастие.













В Лондон








Майката на Дейвид със сестра му




 

More Други