Следва

Онлайн зареждане - 10 цвята Biker Jackets

LFW: 4 страхотни жени в компания на първи ред при Burberry Prorsum

Роузи Хънингтън Уайтли, която бе все още непознато лице през 2008 година, но благодарение на Кристофър Бейли...

All fashion преди 11 години

Грандиозното шоу на Burberry Prorsum есен-зима 2013/2014 в Лондон бе удостоено с присъствието на четири големи звезди на първи ред. 

Роузи Хънингтън Уайтли, която бе все още непознато лице през 2008 година, но благодарение на Кристофър Бейли днес е успешен топ модел, актриса и гадже на Холивудкса знаменитост, виждаме в целия й блясък, заела първия ред на ревюто на същата тази марка, която я прави известна.

Въпреки че не е част от самото шоу, 25-годишната красавица се погрижи всички погледи да бъдат в нея, като се появи в светлочервен костюм.

Визията допълваха три златни пръстена и две много тънки колието от същия материал. Роузи заложи на натурален грим, както съветва Анна Дело Русо и маникюр в блед нюанс. Моделът седеше и разговаряше почти през цялото време с актрисата Фрида Пинто, която от своя страна блестеше в тъмносин ансамбъл.







На ревюто в понеделник се появи и певицата Рита Ора, която заяви симпатиите си към британката Кара Делевин, като се появи облечена в костюм с мъжки черти в стил 80-те, под който се подаваше тениска с лика на модела и надпис Queen Delevigne/ „Кралица Делевин”. 22-годишната Ора завърши визията си с гривни и златно масивно колие, както и овални слънчеви очила.





Сладката женска компания се заформи и с пристигането на Кейт Бекиснейл и 12-годишната й дъщеря - Лили Мо. 39-годишната актриса изглеждаше ослепително в бяла къса рокля, а малката сияеше отново в рокля, но с черно-карамелен принт.


 
Прекрасните жени привличаха интереса на фотографи и гости, докато зоркото око на Анна Уинтур следеше всяка гънка и шеф при моделите на Бейли. Така е на модно шоу - едните идват в ролята на магнити на внимание, други са там, за да кажат тежката си дума.
 

 

More All fashion