Следва

LFW: We Love Antonio Berardi есен-зима 2013/14

Кейт Босуърт пред Elle - "Щастлива съм на 30!"

След като я видяхме в чудесна форма и много щастлива до любимия си - режисьорът Майкъл Полиш на ревюто на...

All fashion преди 11 години

Актрисата и модел Кейт Босуърт е прекрасна в мартенския брой на американския Elle, в който красавицата, стилизирана в Saint Laurent и Dolce&Gabbana говори за годеника, кариерата и своите незаменими 30 години.

Освен чудесна актриса, Босуърт е и дизайнер на собствена линия бижута Jewelmint

След като я видяхме в чудесна форма и много щастлива до любимия си - режисьорът Майкъл Полиш на ревюто на Topshop Unique в Лондон, сега тя се разкрива като великолепна уверена жена в интервю за изданието. 
Ето какво казва Кейт по някои от най-вълнуващите теми:

За своите 30 години
Щастлива съм, че съм на 30. Животът ми сега е по-хубав от всякога, постигнала съм много неща, по-уверена съм и се чувствам много по-комфортно в тялото си, отколкото в 20-те си години.



За годеника си Майкъл
Ние не сме просто влюбена двойка, но също сме и колеги. Правим всичко заедно - и у дома, и в работата. Майкъл учасства в модните ми проекти, режисира филмите, в които играя, често обсъждаме новата ми роля, изграждаме образа й заедно. Толкова сме близки, че усещаме чувствата и притесненията на другия само по интуиция.

Благословена съм с такава връзка, която ми показа пътя и ограя сърцето ми.



За кино кариерата
Не знам друга професия, която да ти дава възможност да бъдеш толкова много неща едновременно - актриса пред камера, лице на козметична линия или модна марка, бизнесмен, дизайнер. Сутрин си в кино роля, следобед те снимат за нова реклама - много е вълнуващо!


 

More All fashion