Следва

26 февруaри, вторник - Даян Крюгер на партито след Оскар

Жените празнуват в RIU Pravets Resort

Получаваме ги в RIU Pravets Resort, където се настаняваме в прелестната обстановка на хотела. Настаняваме се в красива стая за двама, след това отскачаме до..

All About Life преди 11 години

Ние сме жени, искаме всичко, заслужаваме всичко. Искаме цветя без повод, романтичен жест в сряда по обяд, спонтанна разходка под Луната в 2 през нощта. Искаме уикенд далеч от града, където да се отдадем на любовта. И усещаме, че го заслужаваме. А той го прави за нас, защото на 8-ми март празнуваме ние, жените, които заслужаваме да имаме всичко - разкош, почивка и любов.

Получаваме ги накуп в RIU Pravets Resort, където се настаняваме в прелестната обстановка на хотела. Вмъкваме се под завивките в красива стая за двама, след това отскачаме до басейна, фитнеса, лакониума, парната или руската баня, а може би и до билковата или финландската сауна. Ще пробваме ледената стая, солната парна баня и зоната за релакс, защото всичко това е включено в пакетната цена от 159 лева. Получаваме закуска и вечеря на блок маса и завършваме вечерта си в Пиано бара на хотела, където жените ще получим безплатен коктейл, защото сме специални, разбира се!

Освен това, децата са специални гости и се настаняват безплатно за всички пакети!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.