Следва

Домашни ливански питки на тиган с масло и билки

Дизайн за вдъхновение - За важността на стените...

Стените в дома винаги са на показ и трябва да изглеждат добре...

All About Life преди 11 години

В един дом стените са важни! Дали ще са покрити от спомени под формата на снимки, дали ще са декорирани според бюджета, дали ще са боядисани според настроението ни, стените в дома винаги са на показ и трябва да изглеждат добре.

Те са обект на промяна непрекъснато, но напоследък намерихме едно практично и много красиво решение, с което улеснихме нещата много.

Стикери за стена. Прекрасни, различни, по избор, чудесна идея да освежим заобикалящото ни пространство, да смесим, да речем, сюрреализма с ежедневието си или да поднесем импресионизма в собствен сос. Стикерите за стена със сигурност ще се харесат на хора, които не се страхуват да експериментират и които непрекъснато търсят начини да показват леко бунтарски характер и индивидуалност. Ние вече имаме идея къде и какво ще си залепим, а ти?

Още страхотни вдъхновения можеш да намериш тук!

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.