Следва

Street Style вдъхновения... С черно-белия контраст

Ирина Шейк, Ема Уотсън и Карли Клос се съблякоха в името на Земята

На 22 април - първият ден от Световната Седмица на Земята 2013 - в Ню Йорк и Лос Анджелис ще бъде представен проекта на фотографа и режисьор Джеймс Хюстън - фотографската книга "Естествена красота"...

All fashion преди 11 години

На 22 април - първият ден от Световната Седмица на Земята 2013 - в Ню Йорк и Лос Анджелис ще бъде представен проекта на фотографа и режисьор Джеймс Хюстън - фотографската книга "Естествена красота".

Авторът на 120-те изображения e включил звезди от различен ранг, които не са безразлични към състоянието на околната среда. Ирина Шейк, Ема Уотсън, Карли Клос, Кристи Търлингтън, Ейдриан Грение, Брук Шийлдс, Ел Макферсън и още много други се въплътиха в едно с образа на природата и застанаха голи пред обектива на Джеймс, държейки само някакъв предмет, като парче дърво, камък, корал и пр. 

Освен тази инициатива в раките на Световната седмица на Земята 2013 г.  ще можем да видим още редица социални и културни дейности, включително дискусии за състоянието на околната среда с водещи политици и обществени дейци, както множество  прожекции и лекции.





















More All fashion