Следва

Бляскав и топъл - пролетен суичър

Всички го обичат. И го носят. Лего клъча на Chanel

Невероятно идейният и симпатичен артикул едва що се появи в някои... 

All fashion преди 11 години

Невероятно идейният и симпатичен артикул едва що се появи в някои избрани бутици на френската марка, и влюбените в Карл Лагерфелд, в приумиците му и общо в идеята Chanel побързаха да го купят, разходят, помечтаят.

Забелязахме го по време на дефилето на модната къща през септември миналата година, когато Маестро Карл показа пролетно-лятната колекция на бранда. Сравнихме го с огромната плажна чанта от миналата година и ни стана приятно от контраста.

Този великолепен стил-предмет, защото фетиш е прекалено очаквано да бъде наречен, е малко съкровище, което ни връща в детството. "Скроен" в невъобразими цветове, с идейна, макар и взаимствана концепция.

Като казваме взаимствана, влагаме в понятието най-хубавия възможен смисъл и си признаваме, че нямаше да се сетим за този гениалин ход, ако от Шанел не бяха ни го представили.

Да уподобиш свръх модерна чанта на отдавна любимите на всички конструктури Lego, е повече от прекрасна хрумка. Резултатът е налице, фантастичен, много пъстър, зареждащ и луксозен.

Какъвто трябва да е всеки фетиш! 




Лей Лезарк


Ана Дело Русо











Ако помечтаем още малко и си се представим реално като нейни собственици, трябва да сме платили 5 730 паунда за да я притежаваме! Толкова струва Лего чантата в действителност. 
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.