Следва

Разточителна съботна рецепта - Бананови пръчици с шоколад

5 април, петък - Олга Куриленко и Том Крус на премиерата на "Забвение"

Том Круз изпълнява главната роля в “ЗАБВЕНИЕ“, оригинално и новаторско кинематографично събитие от режисьора...

All About Life преди 11 години

Том Круз изпълнява главната роля в “ЗАБВЕНИЕ“, оригинално и новаторско кинематографично събитие от режисьора на “TRON: Заветът“ и от продуцента на “Възходът на планетата на маймуните“, където си партнира с прелестната украинка Олга Куриленко и големия Морган Фрийман.

На премиерата на новия приключенски екшън, който очакваме скоро и у нас от Лондон, двамата главни актьори изглеждат страхотно и в пълен синхрон на червения килим - Олга носи фантастична бяла рокля с контрастна дантела в горната част, а Том Крус я допълва в приятно сив костюм, скроен перфектно по него.

Чудесна двойка, не в реалността, защото Том може й да е прясно разведен, но 33-годишното момиче на Бонд, което има два брака зад гърба си, от миналата година се среща с колегата си Дани Хюстън.

Премиерата на ЗАБВЕНИЕ в кината и IMAX у нас е на 12 април.

Виж всички в 
Календар на стила
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.