Следва

Абитуриентско - Мая Бергман и нейните нежни микроби

We love - пълната мъжка колекция на Слиман за Saint Laurent есен-зима 2013

Супер секси естетика ала Мик Джагър, обемни пуловери и много...

All fashion преди 11 години

Представянето на мъжката колекция на Еди Слиман за Saint Laurent отмина, но детайлният й преглед е силно доказателство, че Слиман е най-силното мъжко присъствие в света на модата в момента. Припомняме, че шоуто в Париж преди месеци бе първото за Еди в частта мъжка мода след последното му дефиле под лейбъла Dior Homme през 2007.

В моделите сега виждаме скини рокерското звучене, характерно за Слиман и от годините му в Диор, само че освежено с цвят, шарки и повече структурни решения.

И докато за модна къща YSL в традиционно отношение мъжката мода бе размито понятие, то при Saint Laurent - каква смелост да ребрандираш в името на идеите си име като това - в колекцията за мъже е съвършено прихванат изначалния дух на основателя на модната фирма - Ив Сен Лоран, когато през 1966 пуска своята ready-to-wear линия, а именно младост, свобода и модерност.

Резултатът от усилията на 44-годишният французин е страхотно секси колекция, пълна с енергията на рок музиката. Усещането е за автентична мъжка мода, вероятно и поради причината, че Слиман ангажира за ревюта истински музиканти от рок банди от Англия и САЩ.

Супер секси естетика ала Мик Джагър, обемни пуловери и много тесни панталони /дали пък и мъжките модели не са в действителност болно слаби/, превъзходно скроени палта, фланелени ризи, анималистични принтове, пробити на коляното джинси и кафяви каубойски ботуши, тънки шалчета и всичко това споено в универсална смес, в която всеки гръндж, пънк или инди може да се припознае, а ако фестивалът Coachella имаше зимно издание, умните пичове щяха да искат да изглеждат така.



















































































More All fashion