Следва

Kenzo и Vans - отново силна цветна колаборация, която се продава със скоростта на светлината

Снимай подготовката за балната нощ. Спечели 5 от новите ароматни интерпретация на Elie Saab Le Parfum

Условието за това да получиш една опаковка от чувствения и богат аромат на Ели Сааб е да ни направиш...

All fashion преди 11 години

 “Аз идвам от Средиземноморски град, облян от топлина и слънце, заобиколен от изключителна природа, заредена с аромат”, казва Elie Saab, и добавя “един аромат се е загнездил в съзнанието ми - портокалов цвят. Къщата, в която израснах беше заобиколена с портокалови дръвчета и когато идваше бриза те разнасяха своя мирис”.

Тази идея за носталгия, детство, зрялост и очакване стои в основата на великолепния нов аромат на дизайнерa. А идеята за това той да бъде твой стои в основата на нашата нова, априлска, пролетна, бална инициатива.
Условието за това да получиш една опаковка от чувствения и богат аромат на Ели Сааб е да ни направиш съпричастни до подготовката си, своята или на близък до теб човек, за баловете тази пролет.

Малко рокля, част от обувка, ревера на страхотния костюм, гривната, новото червило, или всичко заедно, или просто думите за това как се подготвяш, какво преживяваш, защо то е важно и ценно за теб трябва да достигнат до нас, за да ни потопят в тази неповторима атмосфера. Наградата - първокласен аромат директно от официалния вносител "Нотос България".

В момент като този и в аромат като този има много общи неща, но най-хубавите са, че и двате са уникални, незабравими и несравними с нищо.



Имаш 21 дни да ни изпратиш снимка или писмо и да ни потопиш в своя вълшебен свят. Само сега, само тази пролет, само за теб.

Пет опаковки от аромата Elie Saab Le Parfum EDT - 50 ml. очакват своите красиви притежателки.
Не отлагай, покажи ни как усещаш красотата още сега.
Снимай и изпращай на [email protected].
 



Бел. ред: В момента в двата магазина Sephora в София тече анимация на Elie Saab Le Parfum EDT, на която клиентите могат да получат подробна и професионална информация за ароматите на дизайнера, също така при покупка да получат и специални изненади. Струва си за тези, които не познават парфюмите на големия майстор на бални рокли - те са еднакво добри.
 

More All fashion