Следва

15 ключови неща от звездния стил на Coachella 2013, които да си вземем в летния гардероб

Съвсем като мама - 6-годишната дъщеря на модела Бианка Балти за Gray magazine

Италианската красавица Бианка Балти продължава тенденцията супер модели да се снимат заедно с децата си в...

All fashion преди 11 години

Италианската красавица Бианка Балти продължава тенденцията супер модели да се снимат заедно с децата си в рекламни кампании и фотосесии по примера на Алесандра Амброзио с дъщеря си, Аризона Мюз със сина си, както и Мариакарла Босконо с бебето в ръка за Givenchy, и показва майчинската си същност в една прелестна фото история за Gray Magazine.

6-годишната Матилде е дете на музата на Долче и Габана от бившия й съпруг, фотографа Кристиано Лучиди, и не можем да кажем, че е одрала кожата на мама, а по-скоро, че притежава собствено очарование на модел, скадък като карамелен бонбон.

Кадрите, които прави Мартин Пар за Gray Magazine не са позьорски, а представя двете съкровища в една много семейна и по-скоро съвсем битова среда, но вместо с пижами и халати, момичетата се обличат във великолепни модели рокли и поли на Dolce&Gabbana.

Както обикновено се случва във връзката майка-дъщеря, детето съзнателно копира всичко, което мама прави, защото иска да прилича на нея - от миенето на зъбите до домашните задължения Матилде прави точно като майка си, цапа се нескопосано с гримовете й, държи й коша за пране, обува обувките й, облича дрехите й. Всичко, което и ние сме правили, подражавайки на най-добрия пример - мама.















 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.