Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Бионсе за H&M – Пълната кампания

Бионсе е по-секси от всякога. Тялото й нежно се извива и предизвиква завист, но и дълбоко възхищение. Би е страхотна, а също и...

All fashion преди 11 години

Преди около месец успяхме да видим първите кадри на пролетно-лятната кампания за 2013 година на шведския моден гигант H&M с участието на безупречната Бионсе. Тогава видяхме само една снимка, но краката ни моментално се подкосиха и ни стана ясно, че с каквото и да се захване горещата Дива, то ще има нечуван успех.

Фотосесията е заснета на плажовете на Бахамските острови под жаркото слънце, където Би позира само по бански, покрита с парео или облечена в къси панталони с висока талия. Колекцията има леки петдесетарски маниер, което изцяло печели симпатиите ни. Снимките са дело на шведско дуо Инес ван Лаамсверде и Винот Матадин, които улавят всяка сексапилна форма на съпругата на Джей Зи.

Бионсе е по-секси от всякога. Тялото й нежно се извива и предизвиква завист, но и дълбоко възхищение. Би е страхотна, а също и колекцията бански, които са основно в цветни нюанси или изцяло гарваново-черни.










 

More All fashion