Следва

19 април, петък - Гуинет Полтроу

RIU Pravets Resort - първата стъпка към празничното настроение

Ако докато четеш следващите редове, внезапна усмивка се появи на лицето ти и искрено желание да се пренесеш в този празничен свят за няколко дни, бъди сигурен, че това е само първата положителна емоция от предстоящото изживяване..

All About Life преди 11 години

Ако докато четеш следващите редове, внезапна усмивка се появи на лицето ти и искрено желание да се пренесеш в този празничен свят за няколко дни, бъди сигурен, че това е само първата положителна емоция от предстоящото изживяване.

Приятелите ни от RIU Pravets Resort не са пропуснали да се погрижат за всеки един детайл, а това, което ни печели винаги е предимството да си толкова близо до София, а да се чувстваш на края на света, силата за зелените площи, свежия въздух и мириса на спокойствие. А сега, за великите дни трябва да сме на велики места.



Специален подарък от RIU Pravets Resort за всеки гост е Голф пакет за начинаещи, който включва: транспорт от хотела до голф академията и обратно; необходимата екипирова; урок с професионален голф инструктор /15мин./; кошница с 50 голф топки/еднокранто за престоя/; 20% отстъпка от цената за индивидуален или групов голф урок. Всеки може да играе голф: голф академията е на разположение и може да се запише час за Въведение в голфа всеки ден от 11:00ч. до 12:00ч. или от 14:00ч. до 15:00ч.

Има за всекиго по нещо. Децата са специални гости и настаняването им в RIU Pravets Resort е безплатно.
За усмивките на най-малките гости и за пълното спокойствие и безгрижие, комплексът разполага с детския клуб „RIU Land” , отворен във всички празнични дни от 01.05 до 06.05 с работно време от 10:00 до 20:00 часа напълно безплатно за всички гости на хотела.

-Детска дискотека в Пиано бара – петък, събота и неделя от 20:00ч.-22:00ч.

- в събота 04.05 - тематичен богат бюфет за вечеря в основния ресторант на хотела
В полунощ: Инструкции къде се намира църквата ще намерите на Рецепция

- в неделя 05.05- тематична вечеря с Гергьовско агне на бюфет, осветен от отеца от местната църква в основен ресторант. По време на вечерята можете да се въпзползвате от специалните промоции на вина на Домейн Бойар 20% отстъпка на всички вина на Домейн Бойар от винената листа;

- В неделя сутрин – богата закуска на бюфет в основен ресторант с Великденски яйца;

- Гурме ресторанта от 19.30 до 23.00часа, от сряда до събота вкл.;

- Пиано бар с талантливи изпълнители за добро настроение и забавление: петък и събота парти с музика на живо, в неделя парти с Ди Джей

Освен разнообразните СПА процедури и професионални масажи СПА центъра, предлага специални отстъпки за определени процедури.


Пакетна цена за двама

2 нощувки 420.00лв.*
3 нощувки 465.00лв.*
4 нощувки 522.00лв.*
5 нощувки 620.00лв.*

*Цената е валидна при настаняване в двойна стая и включва – съответния брой нощувки на база полупансион – закуска и вечеря на блок маса /тематичен Великденски бюфет в неделя вечер/, безплатно използване на басейн, фитнес, лакониум, парна баня, руска баня, билкова сауна, финландска сауна, ледена стая, солна парна баня, зона за релакс, интернет, паркинг; такси и ДДС.

Необходима е предварителна резервация при пристигане в хотела.
Задължителен минимален престой за резервации в периода от 2 нощувки.


За резервации: Тel: 02/902 41 00; Е-mail: [email protected]
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.