Следва

Многоцветно уикенд начало

Dolce&Gabbana а.к.а Николета Лозанова

Плеймейтката, вече бивша участничка в телевизионното реалити, стана водеща на малките предавания на формата...

 

All fashion преди 11 години

Николета Лозанова се стилизира сама за ефир, потвърдиха подозренията на ViewSofia от екипа на предаването "Къртицата".

Плеймейтката, вече бивша участничка в телевизионното реалити, стана водеща на малките предавания на формата в началото на тази седмица и въпреки че според зрителите на ТВ7, от нея има все още какво да се желае, ако иска да продължи да се развива в това си амплоа, почти никой нямаше забележки към външния й вид.

Разбира се, зоркият ни поглед веднага разпозна сред сценичните тоалетите на госпожа Божинова дрехи от пролетните колекции на Dsquared² и Dolce&Gabbana, марките, които са сред най-често срещаните от няколко сезона в гардероба й и които стоят със сигурност добре, дори и без намесата на стилист.

За сега Ни Ло явно не чувства необходимост от помощник, заради когото ще се налага да жертва личния си усет за красиво и стил, но колко ли бездънен е гардеробът й със свежи пролетни попълнения, се чудим ние? До края на "Къртицата" има време... и няма ли да и дойде твърде скъпо на плеймейтката това телевизионно приключение?



Откриваме роклята Dsquared², с която е облечена Николета в едно от предаванията, в онлайн бутика Luisaviaroma срещу 2540 евро.





В следващата визия на Николета, полата и обеците са от пролетната колекция на Dolce&Gabbana. Обеците са на цена 695 евро, купуваме от тук!



На последния лайф Николета отново се появи облечена от горе до долу в Dolce&Gabbana, като този път беше заложила на обеците от същата пролетна колекция на марката, които са сред любимите й. Тя ги поноси доста покрай "Къртицата", а преди това я видяхме с тях и в реклама на детска марка, където участва и дъщеря й Никол.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.