Следва

Istituto Marangoni, люпилнята на модни таланти, идва на гости в София

Миранда Кер: Сега ще имам повече време за собствения си бизнес

Уволнената като "ангел" от Victoria's Secret Миранда Кер не изглежда твърде разстроена от...

All fashion преди 11 години

Уволнената като "ангел" от Victoria's Secret Миранда Кер не изглежда твърде разстроена от развоя на събитията. В съвсем прясно интервю пред австралийско модно списание, манекенката разказва, че сега в по-голяма степен ще се концентрира върху собствения си бизнес, за сметка на моделската кариера:

Знаете, че работя като модел от много отдавна, и всъщност това е доста забавно. Ако тази работа ми позволява да излея творческата си енергия - аз съм за. Ако ли пък не - имам и други цели. Сега повече се фокусирам върху собствения си бизнес - собствена линия за органична козметика. Към днешна дата кариерата на манекенка не е главният ми приоритет.

Думите на Миранда напълно потвърждават слуховете за отстраняването й от звездния отбор на VS.

Изглежда ще се окаже, че причината не е само сложният характер на Кер, но и пренебрежението към "ангелските" задължения на служителката /защото макар и високо платена и известна, тя си е точно служител в компанията за бельо/, за сметка на рекламата и ПР-а на собствената й марка. Факт, който трудно се преглъща, особено ако всичко това се прави с предозиран апломб, доста присъщ на синеоката австралийка.



 

More All fashion