Следва

Кой кой е в модата на деня - Stella Jean

We love... Новия tourbook на Бионсе

Когато си мислим за нея, няколко са думите, които ни идват на ум: ослепителна, искряща, обаятелна, зашеметяваща, блестяща...

All fashion преди 11 години

Когато си мислим за Бионсе, няколко са думите, които ни идват на ум: ослепителна, искряща, обаятелна, зашеметяваща, блестяща...

По принцип, не напразно е прозвището й "Queen B", защото то напълно приляга на жена като нея и не напразни са вълненията на всички около тази красива, женствена, талантлива и успешна във всичко дива, защото тя наистина е такава!

Разбира се, жена от такъв калибър заслужава най-доброто, а дрехите, които заемат място в гардероба й трябва да са достойни за една истинска кралица. И са такива, изхождайки от новия Lookbook, на турнето й, първото от 2009-та насам. Едни от най-големите имена в модата са се погрижили за перфектния външен вид на Би, за да създадат уникален и единствен по рода си външен вид специално за нея.

Julien MacDonald, Питър Дъндас креативният директор на Emilio Pucci, Дийн и Дан, които стоят зад Dsquared2, Ралф и Русо и дизайнерът на обувки Stuart Weitzman са хората, които влагат цялата си творческа енергия, за да облекат певицата и да я превърнат във великолепно вдъхновение за всички по време на нейното турне. И гледайки снимките, заснети от Dave Roemer, мислим, че им се получава. Зашеметяващите кадри са по-долу, а Бионсе ще се навърта около нас със своето Mrs Carter Show (от англ. - шоуто на г-жа Картър - бел.ред.), поне до 29 май, когато е последната дата от турнето на поп-дивата в Европа.


































 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.