Следва

Озадачаваща корица на Elle България с прекрасната Ивет Лалова

Стилизирай чифт джинси Fornarina и ги спечели

Това е дрехата, която с еднакъв успех те води на сутрешна кафе-среща, бизнес обяд и парти вечерта и винаги изглежда безупречно...

All fashion преди 11 години

Пролет е! И честно казано без чифт чисто нови джинси сме за никъде. Това е дрехата, която с еднакъв успех те води на сутрешна кафе-среща, бизнес обяд и парти вечерта и винаги изглежда безупречно. Сигурни сме, че имаш поне десетина чифта в гардероба си от нея, но пък новото си е ново, а когато е с етикет Fornarina си е къде, къде по-добре.

Затова днес ти предлагаме да се сдобиеш с чифт прекрасни джинси именно от новата колекция на Fornarina  Perfect Shape , които не само, че са практични, удобни и правят перфектна формата ти, но могат и без много усилия да влязат в гардероба ти през май. За целта ти предлагаме обаче, да играем на една игра.

В нея ти ще стилизираш най-универсалната дреха в днешно време с един от останалите продукти на марката, които ще намериш тук, за да приведеш въображаемото си АЗ в перфектен вид. А ако трябва да го кажем с други думи, предлагаме ти да избереш цвят джинси от посочените горе (класик, коралово, зелено и бяло), но точно този, който най-много искаш да имаш и да го съчетаеш по най-приятния начин с някоя от дрехите на същата марка, които можеш да разгледаш в албума Стилизирай чифт джинси Fornarina и ги спечели  на страницата им във Facebook. Напиши ни в коментарната форма тук долу своя избор , както и името на поне един от актикулите в албума на Fornarina.



Един чисто нов чифт джинси ще чака своя притежател, а кой е той ще стане ясно точно на 10 май. До тогава има точно 15 дни и огромна доза пролетно вдъхновение навсякъде около нас.

Очакваме предложенията ти в коментарната форма на статията и стискаме палци на всички, които няма да се поколебаят да участват. Късметлията ще бъде избран на случаен принцип от екипа на ViewSofia.

Успех!
 

 

More from View Sofia

More All fashion