Следва

Holiday Shopping - Като голяма кошница с яйца. Или какво да си купим в червено, синьо, жълто и зелено за Великден

Звездни ръце за пример. 10-те най!

Добре оформените рамене и ръце са новото лице, когато става въпрос за поява на червения килим...

All fashion преди 10 години

Ние знаем, че добре оформените рамене и ръце са новото лице на човек, когато става въпрос за поява на червения килим и сме сигурни, че и повечето звезди са наясно с това неписано правило.

Наясно сме обаче и с това, че за да се постигнат видими резултати са нужни много тренировки и дълги часове лицеви опори и набирания, които някой ден ще ни се отблагодарят, когато облечем дреха без ръкави. Това определено не е лесно, но и никой не е казвал, че е! Този път обаче, сме твърдо решени да бъдем упорити, да имаме търпение и да влезем във форма за предстоящото лято!

Преди да започнем с тренировките селектирахме най-тонизираните Холивудски трицепси, за малко вдъхновение. След тази класация вече обещаваме, че няма да има извинения... все пак някои от гореизброените вече са баби!

 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.