Следва

Кери Мълиган за Flaunt Magazine

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Дали бихте се съгласили, че сесията на звездата от "The Great Gatsby’ Кари Мълиган е божествена...

All fashion преди 10 години

Кари Мълиган за Flaunt Magazinе

Дали бихте се съгласили, че сесията на звездата от "The Great Gatsby’ Кари Мълиган е божествена?
Бихте, сигурни сме.

Красота на талази, вдъхновени както от завидния талант на актрисата, така и от великолепните модни хрумвания и интерпретации за сезона на най-големите имена в модата.

Изданието е Юни 2013 на Flaunt Magazinе, а за силните кадри носят отговорност творческото дуо Stevie and Mada. Стилист е Елизабет Стюарт.



Виж всички кадри тук>>

Кери Уошингтън в Narciso Rodriguez











Странната и хубава рокля на Narciso Rodriguez от колекция есен-зима 2013 сякаш е създадена за красивата тъмнокожа актриса Кери Уошингтън, която я носи на премиерата на последния филм с нейно участие - Peeples - в Лос Анжелис. Отпред къса и откриваща краката на звездата, в черно-бял контраст и с шоколадовата й кожа, двете (роклята и Кери) си пасват прекрасно и водят до един много сексапилен резултат. За изключителната гледка допринасят и обувките Christian Louboutin, клъчът Vince Camuto и нежният елегантен часовник гривна Movado.

Кара Делевин и Джейкъбс в благотворителна колаборация



Поредната топ красавица, която на драго сърце се присъединява към вече станалата знаменита благотворителна инициатива на Марк Джейкъбс е Кара Делевин. Радостната новина съобщи самият модел, публикувайки снимки на тениските с надпис Protect The Skin You're In със собственото си изображение в личния си профил. Средствата от продажбата на тези фанелки са изцяло предназначени за борбата с рака на кожата.




Марк Джейкъбс създава проекта Protect The Skin You're In през 2006-та, за да подпомогне финансирането на изследванията за меланом в Нюйоркския раков институт. По-рано за кампанията са се събличали Виктория Бекъм, Дита фон Тийз, Уинона Райдър, Наоми Кембъл, Хайди Клум и много други. Приветстваме тази инициатива, тя освен модерна, е изключително шик и твърде навременна.

Джорджия Мей за Sisley



Джорджия Мeй Джагър е страхотно и заразително красива в първите кадри от новата рекламна кампания за италианската Sisley. Общо взето, крушата не пада по-далеч от дървото и дъщерята на Мик Джагър и Джери Хол, която наскоро се снима заедно с майка си в оптимистична и свежа кампания на марка слънчеви очила, отново демонстрира своя талант в мащабно начинание, ставайки лице на есенно-зимната колекция на Silsey.

Фотограф на кампанията е французинът Оливие Зам - основател и главен редактор на Purple Fashion Magazine. А партньор на младата Джагър на снимачната площадка е гаджето й в живота - музикантът Джош МакЛелан /не за пръв път двамата си партнират за рекламни снимки/.

Самата кампания все още не е завършена, но въвеждащите кадри, с които разполагаме, са достатъчно прелестни, за да очакваме блестящ финален резултат.

Виж всички кадри тук>>

Булчинската колекция на Monique Lhuillier, пролет 2014



Толкова дантела и нежност на едно място в чисто бяла, с малко крем и старо злато булченска колекция за пролетта на 2014-та, в класически, леко 50-тарски модели, спира дъха и вдъхновява. За сватба, за романтика, за нежност, за красота...
Виж още тук>>
 

More All fashion