Следва

Breathtaker - Hugo Boss

Мода от червения килим - Sex and the City: The Movie

След като премиерата на филма „Сексът и Градът” се случи в Лондон на 12 Май, медийният интерес отново е насочен към...

All fashion преди 15 години

След като премиерата на филма „Сексът и Градът” се случи в Лондон на 12 Май, медийният интерес отново е насочен към четирите нюйоркчанки, които разходиха екстравагантни дизайнерски тоалети по червения килим на "Лестър скуеър", като Кари носеше рокля в цвят зелена ябълка и малка коктейлна шапка, дело на
Alexander McQueen.
 


Освен англичаните, американците също се вълнуват от съдбите на атрактивните дами и най-вече от житейския път на Кари (Сара Джесика Паркър).





Точно този интерес към актрисата предизвика американските колеги от модната библия „Vogue” да заснемат ексклузивна фотосесия, вдъхновена от типичната американка, обичаща европейската мода.





На корицата на списанието кари носи златиста дълга рокля от колекция есен/зима 2008 на Versace. В съчетание с диамантени обици на Stephen Russell, пръстен Cartier, гривна с перли и кристали от Balenciaga by Nicolas Ghesquire и емблематични сандали Manolo Blahnik d'Orsay .


















За снимките Сара споделя, че „са по-добри, дори и от най-смелите й очаквания.”





Oсвен 16те страници с невероятни кадри, има прилежащо дълго интервю, в което Сара разказва за модните си пристрастия, стила и всичко случващо се около филма.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.