Следва

Ден за диета. 5 кг за 6 дни на бебешки режим

20 май, понеделник - Никол Кидман

Малка почивка от блясъка и пищността на червения килим в Кан прави актрисата Никол Кидман, която тази година е...

All About Life преди 11 години

Малка почивка от блясъка и пищността на червения килим в Кан прави актрисата Никол Кидман, която тази година е част от почетното жури.

Виждаме я в чудесна форма с бохемска риза, черни джинси и гладиаторски сандали - ниски, естествено, защото знае цената на това да "работиш на висок ток", а до нея неотлъчно е съпругът й Кийт Ърбън.

Виж всички в Календар на стила

 

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 13 часа

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 3 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.