Следва

Lunchtime shopping - 10 destroyed jeans

Раф Симънс представи круизната колекция на Dior 2014 в Монако

Круиз-сериите на солидните модни къщи са като че ли най-чакани, заради мащабите на организираното шоу...

All fashion преди 10 години

Круиз-сериите на солидните модни къщи са като че ли най-чакани, заради мащабите на организираното шоу, удостоено с величествени гости от всички краища на модния свят, събрани на една дестинация, обикновено с историческо или поне някакво по-специално значение.

Лагерфелд избра екзотичен Сингапур за своя Chanel, a Раф Симънс заложи на царствено Монако и важността на Княжеството във времето, когато принцеса Грейс Кели е една от великолепните жени музи на Господин Диор.

Самата колекция, създадена да бъде круизна, е почти толкова пищна и пълнокръвна като тези от официалните сезони пролет-лято, есен-зима и от котюр. Подобно на пролетната и есенна версия на Dior, и тук са характерни асиметричното кроене, което е част от идеята за новия силует, модерните графични апликации върху роклите, ярките цветове и любимите на белгийския дизайнер съчетания от две части, обогатена с красива дантела и прозрачни материи, превърнати от магьосническите ръце на Симънс в безсмъртни модерни творения.

Резултатът, който наблюдаваме в галерията горе, е фантастичен, както подобава на класическа френска модна къща, за която са създавали и създават красота легенди, в прочита на 21 век.
 

 

More All fashion