Следва

Круизната колекция на DKNY 2014 - Ню Йорк, Ню Йорк!

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Картината завършват чифт много високи платформи, които остават загадка под безкрайно дългия панталон на майсторското творение на Акерман...

All fashion преди 10 години

Тилда Суинтън в Haider Ackermann на Кан 2013

Изумително е как Тилда Суинтън всеки път щом се появи на червения, или без значение от цвета килим, успява да ни убеди, че точно това сме чакали да видим.

Отново зашеметяваща е шотландската актриса в ансамбъл от две части на нейният доверен дизайнер Haider Ackermann, който носи на премиерата на последния й филм Only Lovers Left Alive на Джим Джармуш в Кан. Във филма Тилда и екранният й партньор Том Хидълтън играят безсмъртните вампири Адам и Ева, популярни ъндърграунд звезди.

За лентата не знаем колко е добра, въпреки че не се съмняваме в играта на носителката на Оскар, но за прекрасния златен Акерман, подчертан с индивидуализма на Суинтън, стигащ до небесата с феноменални акценти като точно тази прическа и точно това червено червило върху бялата й кожа, сме категорични, че е съвършен.









Картината завършват чифт много високи платформи, които остават загадка под безкрайно дългия панталон на майсторското творение на Акерман.

Карин и Джулия Ройтфелд за Givenchy есен-зима 2013/14



Миналата седмица показахме актрисата Аманда Сейфрид в черно-бели кадри за последната, есенно-зимна кампания на Givenchy, на която стилист е Карин Ройтфелд, а фотографи - Мерт Алас и Маркус Пигот (Mert & Marcus), и намекнахме, че ще видим Карин и в роля пред камера, не само като режисьор на снимките.

И няколко дни по-късно вече имаме снимка, която заявява, че тази жена има дух на истинска фешън икона, облечена в произведенията на Тиши от колекция есен-зима 2013 в цигански стил, подкрепяна от дъщеря си Джулия Рестън.

Обожаваме тенденцията майка и дъщеря, която напоследък често наблюдаваме и в други кампании, именно заради съпоставката между поколенията и идеята, че стилът е вечен, а времето само го подчертава.

Красива меланхолия в пролетно-летния брой на Under the Influence




Минималистичен, леко меланхоличен, ала в красивия смисъл нюанс на фотосесията, в която моделът е като самодива, но мека и приказна, заради хубавото й топло излъчване.

Героинята е Елена Бартелс, партнират й дрехите Miu Miu, Marni и Ports 1961.

Виж всички снимки тук>>

Прекрасната сесия в Used Magazine с Надя Гирамата




Undertow е името на още една красива сесия, която попада в положителната ни селекция тази седмица, с модела Надя Гирамата, облечена изцяло в бяло, прекрасно контрастиращо на млечно шоколадовата й кожа. Дрехите, които приличат на призраци, но в романтичен контекст, са на Christopher Kane, Missoni, Gareth Pugh, а фотограф е Джеф Хан.

Виж всички снимки тук>>

Есенно-зимната колекция на Giuseppe Zanotti






Звездна по холивудски, красива по свой си, малко прекален, но много лъскав начин, колекцията обувки на майстор обущаря от Италия е сякаш създадена, за да й се наслаждаваме, обути или не в нея.

С изключение на някои прекомерно бляскави за нашата природа чифтове, с удоволствие бихме били достойни притежатели на всеки модел, особено тези с многото каишки и катарами, ботите със златен ток, белите с цип и дори леко пресилените леопардови, които са истински фетиш за всеки фешън любител. 

Виж моделите тук>>
 

More All fashion