Следва

Breathtaker - Benetton

Мода от червения килим - Фестивалът в Кан

Филмовият фестивал в Кан пусна по червения килим истинско Haute Couture дефиле. И въпреки че времето беше на косъм да развали...

Fashion преди 15 години

Филмовият фестивал в Кан пусна по червения килим истинско Haute Couture дефиле. И въпреки че времето беше на косъм да развали удоволствието от гледката на прекрасните скъпи тоалети, звездите не се уплашиха и за пореден път показаха умението си да печелят почитатели.

Разбира се, най-смела от всички се оказа Мадона, която първа премина по дългата червена пътека. И както винаги, появяването й предизвика много вълнения. Звездата беше избрала тоалет, изработен от шифон и кристали в черно и бяло, които без съмнение напомнят на изсипал се върху нея майски дъжд. Поздравления, тя пак не изневери на атрактивното си амплоа.




Някои пък бяха решили да бъдат по-умерени. Моделът Доусън Кроуз беше заложила на дългата и безопасна рокля в кралско синьо. На снимката до нея черната перла Наоми Кембъл явно е имала желание да го играе прилично с тоалет, който повече би подхождал на някое мило и смирено момиче, отколкото на нейния добре известен начин на живот.




Невинната принцесата от “Mеждузвездни войни” Натали Портмън се появи в доста интересна червена рокля на волани. В дясно главната редакторка на френския "Вог" Карин Ройтфелд изглежда чудесно в дългата си черна шифонена рокля на Lanvin.




Най-впечатляващо за всички беше появяването на Ева Херцигова. В дългата си черна дантелена рокля, стройното тяло на Ева почти нямаше какво да загатне. Върху оскъдния си тоалет обаче моделката, която преди известно време посети столицата ни, носеше масивно диамантено колие на Chopard, което е неизбежно след като е рекламно лице на марката.




Френският музикант Франсис Лалан създаде приятно настроение на присъстващите с бяла колосана риза, смокинг и кожени ботуши в кафяво и беж. Многодетната майка (на три осиновени и едно свое) Анджелина Джоли беше прикрила корема си в модерна рокля тип джелаба, с кристали по деколтето. Хапливи критици определят избора й като влияние от типичните народни носии в родната страна на някое от децата й. След като се разбра, че Джоли-Пит чакат близнаци, семейството им става с обща сума 6, без майката и таткото.




Любимата на целия ни екип Дита фон Тийз, която стана рекламно лице на портокаловия ликьор Cointreau, направо взе ума на всички със странната зелена рокля, която някак не й подхожда съвсем. От ляво до нея, племенницата на италианския дизайнер Джорджо Армани е в симпатична рокля, която не можа да впечатли никого от присъстващите.

More from View Sofia

More Fashion