Следва

Колекция Balenciaga RESORT 2014

Виктория Бекъм под ръка със сина си Бруклин и статуетка за жена на десетилетието

Тя винаги е обект на завист от всички жени, когато пристига по червения килим под ръка със съпруга си Дейвид...

All fashion преди 10 години

Тя винаги е обект на завист от всички жени, когато пристига по червения килим под ръка със съпруга си Дейвид, но той не е единственият хубавец в семейството.

Снощи, Виктория Бекъм беше избрала друг мъж за себе си, и пристигна на наградите на списание Glamour "Жена на годината", придружена от най-големия си син, 14-годишния Бруклин.

Гордата майка трудно криеше задоволството си, докато преминаваше по червения килим в "Бъркли скуеър гардънс" и, разбира се, побърза да се похвали с наследника си още в първия момент, в който получи такава възможност. 


Бившата певица, преквалифицирала се в моден дизайнер, не трябваше да чака дълго, за да й дадат думата, тъй като именно тя беше определена за жена на десетилетието на церемонията по раздаването на годишните награди на списание "Glamour". Виктория получи наградата от главния творчески директор на "Бърбъри" Кристофър Бейли и използва случая, за да потвърди подкрепата си за "женската сила".

"Искам да поздравя всички жени тази вечер. Нека почетем дамите... женската сила. Благодаря ти, Бруклин, най-добре изглеждащият мъж тази вечер, за това, че беше мой партньор", каза Виктория.



Звездата от поредицата "Хари Потър" Даниел Радклиф пък беше удостоен с наградата - Мъж на годината. Останалите, които си тръгнаха със статуетки от награждаването бяха Милене Клас, която отнесе отличието за предприемач на годината, Рашида Джоунс за режисьор, Рита Ора за соло артист, Хелън МакКрой за театрална актриса, Никола Адамс за спортист, "Дъ Сатърдейс" за група, Миранда Харт за писател, Клеър Уейт Келър за моден дизайнер, Джамела Джамил за радио личност, Никол Шерцингер за телевизионна личност, Клеър Балдинг за водещ, Джоан Фрогат за британска тв актриса, Зосия Мамет за международна тв актриса, Ема Хил от Мълбъри за дизайнер на аксесоари.

Джеси Джей пък грабна специалната награда на главния редактор, а Рибел Уилсън бе определена за киноактриса.
 

More All fashion