Следва

Колекциите Resort 2014: Hervé Léger by Max Azria

Колекциите Resort 2014: Sonia Rykiel

 Артистичният директор на модна къща Sonia Rykie - Жералдо де Консейсао - е...

All fashion преди 10 години

Артистичният директор на модна къща Sonia Rykie - Жералдо де Консейсао - е захаросал жената от колекцията на марката за resort 2014 така умело, че от очите започват да излизат захаросани и оцветени в мента, розово и бананово искри, докато я съзерцават.

Колекция като фино сорбе, изящна, почти вкусна наглед, изискано курортна, но също толкова градска и много романтична, в най-хубавия смисъл на думата.

Върху пастелното очарование на гладките или плисирани тъкани тук таме са пръснати малко принт или цвят за разкош, задължителното за френската майсторка присъствие на плетени тъкани е налице, и в крайна сметка целта е постигната - чудни като изпълнение и стил леки пуловерчета, жилетки, скини рокли, плисирани поли.

Обемни панталони, овърсайз силует и игра на пропорциите. И, разбира се, перфектни аксесоари, обемна чанта за всичко, малка градска чанта, и повлияни от Изтока платформи.
 

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 3 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.