Следва

"Сексът и градът" в избрани модни моменти - 15 години не стигат

Колекциите Resort 2014 - Колко хубаво е с Givenchy

Талантливият дизайнер се спира на два мотива- кукленския и циганския. Резултатът от този експеримент е повече от отличен, преминал през....

All fashion преди 10 години

Водена от Рикардо Тиши, модна къща Givenchy върви само напред и нагоре, а доказателството е последната колекция на марката за Resort 2014.

Талантливият дизайнер се спира на два мотива - кукленския и циганския, последният е и отправна точка в цялата му есенно-зимна колекция 2013/14.

Резултатът от този експеримент е повече от отличен, преминал през прецизните погледи на гениите в модата. Колекцията е изключително чувствена, изпълнена с много флорални щампи, изчистени линии и женствени силуети.

Виждаме истинска експлозия от малки цветчета на рокли, поли, блузи, панталони тип „цигара”, дори и по подплатите на тренчовете, а специално място в колекцията принадлежи на невероятните аксесоари от скъпоценни камъни, перли и оникс.

Влюбени сме в тази колекция, символ на разкоша и красотата. Рикардо Тиши за пореден път създава шедьоври, които получават аплодисментите ни.

 

More All fashion