Следва

Плажът и Градът в сесията с Барбара Палвин за El Pais Semanal

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Красивата Наталия Водянова е на елегантна корица на Glamour Франция, месец юни, на която манекенката е...

All fashion преди 10 години

Наталия Водянова за Glamour, Франция

Красивата Наталия Водянова е на елегантна корица на Glamour Франция, месец юни, на която манекенката е облечена в топ Dior и джинси с пачуърк ефект, а в бекграунда е небето над Париж.

31-годишната рускиня демонстрира еклектиката на стила в нейния най-моден смисъл - да съчетаеш нещо толкова специално като уникалната вечерната блуза Christian Dior с нещо толкова популярно в гардероба, и от него да звучи истинска фешън мелодия, това е смисълът на тази гъвкава артистична работа като стайлинга.

И въпреки че топлата вода с този прийом отдавна е открита, все пак поздравления за работата на стилистите, които в допълнение на прекрасната Наталия, джинсите и разкошния Dior, са добавили прическата - на една страна, гривните - ала гръндж стил, и блестящите ниски „мъжки” сандали за цялостния завършен вид на изпълнението.

Барбара Палвин за Pais Semanal





Унгарската гордост Барбара Палвин украсява страниците на юнското издание на El Pais Semanal, брой осми, с много горещите си, направо парещи визии, заснети от фотографа с краткото име Nico, в които сексапилната брюнетка позира в дрехи от колекциите на T by Alexander Wang, Loewe и Lacoste.

Косата е мокра за още повече лято в сесията, а бижутата са много на място в хубавия спортно-плажен и едновременно много градски стайлинг.

Виж цялата сесия тук>>

Кампанията на Akris пролет-лято 2013





В кампанията Akris пролет-лято 2013 разпознаваме канадския модел л Алана Цимер, която в самото дефиле на бранда се появи на подиума три пъти и дори закри шоуто в прасковено розов костюм.

Освен че Алана е безупречна в своя професионализъм, много харесваме цялата концепция на кампанията, в която леко „хладният” градински фон си кореспондира чудесно с наситените земни тонове на колекцията.

Елегантно, женствено, смислено и красиво изпълнение на всички по веригата - Akris, Алана, стилистите и фотографът - французинът Карим Садли.

Виж цялата сесия тук>>

Парис Хилтън в обектива на София Копола за Elle





След епизодичната поява на Парис Хилтън във филма на София Копола "The Bling Ring" (Блясък) двете влиятелни жени продължиха съвместната си работа и в юлското издание на Elle, чиито снимки излязоха още миналата седмица в интернет изданията.

В сесията, която успешната независима американска режисьорка снима специално за Elle, се отварят вратите на скъпарското имение на богаташката наследница от империята Хилтън, разположено в бляскавия Бевърли Хилс.

Копола с такава лекота е уловила хубавото русо разглезено момиче в неговия пищен куклен свят, гледан през розови очила, че дори харесваме тази претрупаност и показна разточителност на интериора, който много точно подхожда на лековерната и парти настроена Парис, за която животът е преди всичко за това, за да му се радваш.

Възглавниците, украсени с образа на блондинката, които задължително правят впечатление в сесията, са само част от вещите доказващи не само, че "принцесата" има чувство за хумор, включително и по отношение на себе си, но и че е превърнала всяко нещо, което я заобикаля, в продукт с нейното име и лик като марка.

А филмът, в който главна роля има британската актриса Ема Уотсън, под режисурата на Копола и с малката роля на Парис, очакваме у нас скоро по кината!

Виж още снимки от сесията в Elle тук>>

Азия Ардженто - новото лице на Ermanno Scervino





Италианската актриса Азия Ардженто е новото лице на италианската марка Ermanno Scervino за кампанията есен-зима 2013/14.

Дъщерята на култовия хорър-режиьор Дарио Ардженто се появява в чувствена, сексуална и в същото време много елегантна сесия за Scervino, от която изникна въпросът ни къде се е крила тази жена през всичките тези години и как никой досега не е я открил за модата и красотата, за които тя определено има талант.

Насладата е голяма в тази кампания. Не толкова популярната актриса ни води в света на старите филми, женствеността на дрехите, силния грим и идеята за лукса като блян в тези фантастични пищни кадри.

Относно идеята да поканят именно тази актриса за лице на кампанията им от марката Ermanno Scervino споделят, че киното винаги е било тяхно вдъхновение, а Азия категорично отговаря на търсената личност, която да носи характерния винтидж стил на старите филми, но с една идея напред в бъдещето.

Виж още тук>>
 

More All fashion