Следва

Не много мъжествена, но свежа - Мъжката колекция на Christopher Kane пролет-лято 2014

Колекциите Resort 2014: Peter Pilotto

Приемственост от предни, вероятно и последващи, колекции, е ключовата дума при...

All fashion преди 10 години

Приемственост от предни, вероятно и последващи, колекции, е ключовата дума при дизайнерското дуо Peter Pilotto, що се касае до круизната им колекция 2014.

Известни с калейдоскопичните си принтове, и тук двамата дизайнери представят принт колекция, съставено почти само от рокли.

"Смятаме, че клиентите ни могат с успех да си купят риза или пола от нашия бранд, които впоследствие да комбинират доста разнообразно с останалите неща в гардероба си, за да завършат образа", обяснява Петер Пилото. За да спечелят купувачките си, и тук те залагат на "фирмените" принтове, основно върху рокли-ризи, направени от поплин, както и върху оскъдни като бройка панталони от прозрачна, украсена с цветя, материя и вталени сака.

Цветята, и техните многообразни интерпретации, са основната тема в принт-колекцията на Пилото. Петер Пилото и Кристофър Де Вос на места ги разполагат геометрично, на други ги разсипват по плата, но като цяло залагат на цвят и багри, отколкото на графика, включително и черно-бяла. И това е хубаво за един междинен, затоплящ се сезон.

 

More All fashion