Следва

Новото лице на EMPORIO ARMANI е Миро

Б като Библия, Б като Блог

Просто няма такъв стрийт стайл! Ако Мария-Антоанета бе станала кралица на Франция през 2013-та, може би улиците на Париж щяха да изглеждат точно по този начин...

All fashion преди 10 години

Толкова много Валентинки...

Говорим за обувките.

И винаги ще говорим за тези обувки.

Моделът икона на Valentino е наистина обсебващ, измислен така, че да се запомни, с толкова много варианти - висок - нисък ток, черна, червена и т.н кожа - леопардов принт, двуцветни - трицветни - едноцветни, с пола -панталон - сако - джинси - рокля.

Множество идеи за носене във всевъзможни цветове и само една обувка! strawberryess.blogspot.com

Кралски стрийт стайл, indeedПросто няма такъв стрийт стайл! Ако Мария-Антоанета бе станала кралица на Франция през 2013-та, може би поданиците й щяха да изглеждат точно по този начин.

Красота, която не може да се поеме на един дъх, защото един не й стига. 

historicsouthend.com


Банските на ресните, ресните на банските...Какво е лятото без хипи философията за живота, какво е банският без ресни и какво са ресните без лятото! 
Тази корелация от звисимости е толкова прекрасна в горещия Софийски ден, че само поглед към поредицата снимки ни охлажда с морски бриз! 

wolfandlace.com


Веднъж-на-осем-години-роклята и нейният братовчед - зеленикавият Smeg

Колко пастелно, петдесетарско, женствено, лековито...

freelancersfashion.blogspot.com

И ние не сме суеверни, но пък не е излишноОко върху човешка длан може и да не пази от уроки, но колие като това върху бял тишърт с шорти от деним променя цялата картина. 

fashionzen.blogspot.com
 

More All fashion