Следва

Джинси любимки - Чисто новият модел на Acne Skin 5 Black Lynx. Защото са наистина добри

Колекциите Resort 2014: Suno

Източникът на вдъхновение отново е в натуралния свят, като идеята основно е... 

All fashion преди 10 години

Стол, статив и една димяща мода, бе първата ни асоциация с междусезонната, или още круизна колекция на Suno - вече популярна и симпатична с постиженията си компания, в основата на чието създаване и развитие стоят Ерин Бийти и нейният партньор Макс Остервайс.

Характерни с прекрасните си интерпретации на тема етно, от фирмата не крият, и дори са горди, че производството на тъканите им е съсредоточено в Перу, Индия и основно Кения, а дизайните им са здраво вкопани в елегантното и винаги интересно противопоставяне на корените, на изначалното, срещу видоизмененото във времето и пространството забързано градско съществуване.

Базирани в Ню Йорк, двамата твърдят: “Никой вече не купува дрехи за пътуване. Предпочитаме да мислим за resort-а като за празник на нас самите, на това кои сме ние”.
С набор от силни колекции в актива и наградата за дизайн на CFDA Swarovski за начинаещ талант, компанията има повод за гордост и празник. Тези два елемента се усещат ярко и в последната им колекция, а именно круиз 2014.

Източникът на вдъхновение отново е в натуралния свят, като идеята основно е трансфериране на природната красота в градския гардероб по един симпатично магичен начин. Дървета и дръвчета, листа, растения цветя и всичките им разновидности са върху блузи, панталони, рокли, якета и всичко друго, нежни, изящни, но твърдо там, бродирани, принтнати, фантазни.

Колекцията като цяло е построена около чистите и майсторски силуети, които се превръщат в запазената марка на Suno, например разпознаваемите им рокли с A-силует. Тук са и ярките и причудливи принтове, в които се кълнем, защото нямат омръзване, както и подходящите контрапунктове в пъстрата мелодия на колекцията в нейната цялост, а именно блестящи черни винилови поли, дълги ръкавици, шапки с козирки и прелестни боти-сандал.

Функционална и сладка колекция, приятно присъствие във всеки гардероб с дата догодина. 

 

More All fashion