Следва

5 неща за възторг - Какво завладя мислите на редакторите тази седмица

Мода с кауза - Британски звезди на благотворителна гала вечер в Лондон

Тържествена вечеря, бенефис, гала вечер - както и да се нарече това мероприятие, истината е, че сред...

All fashion преди 10 години

Кейт Мос в компанията на съпруга си Джейми Хинс и старите приятели Стела МакКартни, Хю Грант, Ръсел Бранд, както и множество други звезди от света на киното, музиката, телевизията и модата се оказаха гости на партито в края на миналата седмица, посветено на достиженията на благотворителната организация The Hoping Foundation.

Тържествена вечеря, бенефис, гала вечер - както и да се нарече това мероприятие, истината е, че сред присъстващите цари неподправена близост, симпатия и чувство на принадлежност към идеята. Домакин на вечерта е един от най-модните лондонски ресторанти, в който звездите - гости се наслаждават на огромно разнообразие от чудесни храни и напитки и на впечатляваща шоу програма. Сред звездите на сцената са Флорънс Уелш, Пати Смит и импровизирани изпълнения на известните гости.

Резултатът - много снимки без излишен гланц от самото тържество, известен брой папарашки от входа, и страхотно настроение.

Плюс прекрасна мода в натурален вид.


Кейт Мос
Труди Стайлър


Хю Грант


Стела Макартни


Лора Бейли


Каролина Ерера


Ръсел Бранд


Крис Мартин
 

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 3 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.