Следва

Двама от вас печелят по 2 билета за концерта на Snoop Dоgg на 8 юли. Кои са те?

Прекрасни стилистични избори на партито на дизайнера Ребека Минкоф

На откриващото парти в Сохо, Ню Йорк преди седмица на RMDenim - специалната деним линия на... 

All fashion преди 10 години

На откриващото парти в Сохо, Ню Йорк преди седмица на RMDenim - специалната деним линия на известната американска дизайнерка Ребека Минкоф - греят със собствена светлина някои от най-ярките присъствия на модния небосклон.

Стори ни се хубаво да покажем три от тях, защото е изключено човек да не им се зарадва и да не пожелае следващия път да експериментира с някой от "прихванатите" от тях стилови хрумвания.

Стрийт стайл блогъра Леандра Медин позира тук с Ребека Минкоф, облечена в риза на контрастни, в частност червени и зелени карета и сини шорти, носейки междувременно клъч с образа на тукан и сандали Isabel Marant.

Минкоф пък е в чифт от нейните - china print jeans и бяла тениска с джобче от новата й деним линия.  



Новоназначеният главен редактор на Lucky Magazine Eва Чен също е сред главните поканени на това фешън събитие. Под звездите на откритата тераса на Мондриан в Сохо тя носи бяла миди пола с по таитянски шарена къса риза, в която присъства една от най-силните цветови комбинации на сезона - черно, бяло, червено, която е и умело завързана на кръста.



Сладката Коко Роча също е на партито, в учудващо сполучлива комбинация от ученически издържан ансамбъл от къса пола, чието начало е високо в талията, бяла риза, закопчана догоре, с черен ширит и ултра ярка чанта Allie от кърваво оранжево и фуксия на Минкоф, която пък е в перфектна кореспонденция със смелия грим на модела.
 

 

More All fashion