Следва

Какво му е по-специалното на денима на известната главно с жестоките си чанти Rebecca Minkoff

Двама от вас печелят по 2 билета за концерта на Snoop Dоgg на 8 юли. Кои са те?

Много бяха тези, които се включиха в играта на ViewSofia и Media Pro Entertainment, която даваше възможност на двама от вас да спечелят по два билета за 8-ми юли в зала Арена Армеец..

All fashion преди 10 години

Много бяха тези, които се включиха в играта на ViewSofia и Media Pro Entertainment, която даваше възможност на двама да спечелят по два билета за 8-ми юли в зала Арена Армеец.

Единственото, което трябваше да направиш, за да вземеш участие беше да изпратиш снимка с любимата визия на рапъра и да ни напишеш точно коя част от неговото облекло те впечатлява най-много и защо.  

На случаен принцип избрахме победителите сред предложените най-яки стилистични решения на Snoop Dogg. Двамата късметлии, които ще могат да заведат и по един приятел със себе си на концерта се казват Христо и Мирела.

Визиите, с които си спечелиха това удоволствие са:



Този вид шапки супер много му отиват, а очилата са един път. Много позитивна визия и с начина си на говорене предизвиква винаги смяхче.
Поздрави !! Обичайте се и се усмихвайте по-често и не забравяйте, че Усмивката Ви е най-голямата добринка!

Христо Касабов





Обичам червеното, обичам карето, обичам ретро панталона с ръб в тази рапърска визия, ОБИЧАМ Snoop Dogg!

Мирела Фотева



Честито на Христо и Мирела, които очакваме да се свържат с нас на редакционните ни телефони до 6 юли, за да уточним начина, по който те ще получат наградата си!


 

 

More from View Sofia

More All fashion