Следва

Четири пръстенa за нокти, моля, или диамантената повеля на Лагерфелд

Колекциите Resort 2014: Marc by Marc Jacobs

Малко цвят, малко черно и бяло, малко блясък, малко сребро, по малко от всичко... В тази...

All fashion преди 10 години

Малко цвят, малко черно и бяло, малко блясък, малко сребро, по малко от всичко... В тази круизна колекция на демократичната Marc by Marc Jacobs има всичко, което може да послужи за един пълен с настроения междусезонен гардероб.

Характерните за бранда закачки са налице, сред тях фаворит ни е яката от скъпа кожа с връзка-панделка, както и ниските чехли с камъни, а останалото е ненатрапчив прочит на характера в облеклото и неговите добри примери.

Дрехи, лесни за купуване и лесни за носене, сред тях жакардови плетива, бляскави парти-рокли, смокинг-инспирирани гащеризони, дигитален принт, най-разнообразни дължини, според дължината на деня, на нощта, или на настроението за купон.

Идеята за тъканта, за принта и за структурата е доминираща, като я доукрасяват щрихите на аксесоарите, сред които малки доктор-дулитълски чантички, дребни, но ефектни коланчета, украса за коса, прекрасни високи чехли без пета и пръсти.

Marc Jacobs си играе с идеята за лекотата на битието: колко несложно всъщност е да избереш от толкова много несложни дрехи. И да бъдеш щастлив.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.