Следва

Лятна вечер: Кирстен Дънст и Гарет Хедлънд

Bionda Castana нае красив мъж, за да продава обувките си още по-добре

David Gandy's Goodnight е късометражен филм от обувния бранд Bionda Castana...

All fashion преди 10 години

David Gandy's Goodnight е късометражен филм от обувния бранд Bionda Castana. В главните роли са несравнимият Давид Ганди и обувките. И двете страни - страшно красиви.

Абонираният за модните списания и любимец на Dolce & Gabbana Давид представя на екрана образа на коварния съблазнител, който не просто избира момичетата по обувките, но го прави и с една единствена цел - да им ги открадне. В интерес на истината за жертвите на "обувния маниак" е предвиден приятен бонус - нощ, прекарана в компанията на красавеца Ганди.

Самият Дейвид споделя впечатленията си от филма:

За мен се оказа откритие доколко емоционално са привързани жените към обувките си, и как обувките могат да въздействат на самочувствието им.

Чифт обувки сменят не само походката и позата на този, който ги носи, но и придават увереност - и това е интригуващо. Уверената в себе си жена = привлекателна жена.


За всички фенове на Дейвид: манекенът признава, че самият той отдавна има слабост към женските обувки и винаги им обръща внимание. Ганди твърдо държи на "проявлението на индивидуалност в стила".

Браво на него, знае на какво да държи!















 


 

 

More All fashion