Следва

Платформите на Diesel спечелиха цялото ни внимание

Double Trouble - Колие El Dorado на Vanesa Arizaga VS. колие H&M

И в новия есенно-зимен сезон много от дизайнерите залагат на множеството от верижки. Една, две или

All fashion преди 10 години

И в новия есенно-зимен сезон много от дизайнерите залагат на множеството от верижки. Една, две или дванайсет – целта е да отбележим тенденцията с големите верижки и ланци отпреди няколко години, но в една нова трактовка на материала. Инспирацията тук отново е хип-хоп и лукс.

И докато слушаме някои от новите R’n’B хитове на световни и български звезди, видяхме това колие с богат астортимент от различни по големина верижки. Мислейки си с какво да го съчетаем за ежедневната си визия, се сетихме как наскоро видяхме негов доста по-евтин еквивалент.

От лявата страна е бижуто на Vanesa Arizaga с колоритното име El Dorado на скромната цена от 661 лв. От дясната е моделът на H&M, който ще ни струва само 69.90лв. Е, вярно си е, че качествата на материала, както и самата изработка, не са на същото ниво, но ако целта ни не е да притежаваме скъпоценност, а само подчертаващ аутфита аксесоар – това е нашия избор.

Колието на Vanesa Arizaga е направено от злато и памук, а за повече подробности откъде да си го купите, ще намерите тук >>> 

Копието от H&M можете да вземете от най-близкия представителен магазин - 70 лв. 

 

More from View Sofia

More All fashion