Следва

We love: Роузи, Джорджия, Кара, Еди и Мини на юбилейната корица на Love Magazine

Стил урок на седмицата - Как да носим бермудите?

Дънкови, ленени, кожени, с принт, перфорирани, на цветя, до коляното или пък по-къси – те са бермудите, а ние сме влюбени в тях! Появиха се на... 

All fashion преди 10 години

Дънкови, ленени, кожени, с принт, перфорирани, на цветя, до коляното или пък по-къси – те са бермудите, а ние сме влюбени в тях!

Появиха се на модната сцена преди няколко сезона и вече са затвърдили статута си на главен летен тренд. Можем да ги включим в офис визията си или пък да ги разходим в бара под звездите. Удобни са, с лек момчешки привкус, но също така могат да бъдат и много женствени и кокетни Всичко зависи от кройката, материята и най-вече – с какво ще ги съчетаем.

Най-добре да се спрем на високи обувки

Дължината до коляното е деликатен момент, а като прибавим и обемът, който присъства в повечето модели този сезон, трябва да сме много внимателни в избора си на обувки, за да избегнем оптичното скъсяване и „разширяване” на краката ни. Дали ще се спрем на гладиаторски сандали на ток, еспадрили на платформа или на изчистен, класически stiletto, зависи от личните ни предпочитания или според случая. Но в едно сме сигурни- че ще изглеждаме страхотно. И все пак, ако търсиш по-спортна визия и имаш зашеметително изваяни крака, спокойно можеш да обуеш любимите си oxford-ки или удобни кецове.

Денимът комбинирай с дюс



Ако притежаваш дънков чифт, по-добре се придържай към минимал тенденцията и довърши с нещо в бяло, сиво или черно.Това е повелята на Stella McCartney и DKNY за стилна и шик визия, а ние им имаме пълно доверие. Слагай риза или семпъл t-shirt, подпъхни ги в шортите, наметни сакото и си готова за обиколка из градските арт локации. А моделите с висока талия са смело решение за по-експериментаторските натури, подходящи са и за фигури с тесен ханш.




Да живее принтът



Лятно е, свежо е, но може да бъде и много опасно, ако се прекрачи границата. Принтовете варират, комбинациите също, имаме гол яма свобода да експериментираме, но е хубаво да спазваме няколко прости правила. Пъвото и най-важно – да избягваме да миксираме два различни десена, или ако го правим, нека те да са преливащи един в друг и да са в една цветова гама.



Все пак не искаме да ни асоциират с неуспешен експеримент на зоопарка. За предпочитане е бермудите ни да останат акцент, а всичко останало да е неутрално. Втората стъпка към стилна визия е да подберем аксесоар, който да си координира или цветово или фигурално с принта. И не на последно място, да оставим косата и грима естествени. Знаем, че много акценти на едно място хич не е красиво.

Да скъсим дължината



Нововъведението този сезон са късите бермуди, а те са още по-секси и неустоими. А и ще те пощадят в големите горещини. Заложи на широк модел в един цвят, а останалото остави на въображението си. Спокойно можеш да облечеш къс топ или да оставиш ризата си да пада свободно върху панталонките.



Удобни и закачливи, бермудите са хит този сезон и най-добре да им намериш място в гардероба си. А те със сигурност ще се чувстват комфортно там и веднага ще си намерят стилни приятели, с които да излизат на дълги, градски разходки. А ти ще си секси и шик и това лято. 

More All fashion