Следва

Дизайн за вдъхновение: "Омбре" навсякъде

Weekend to do list - Разходка из Витоша

Ако така или иначе оставаш в София за уикенда и нямаш конкретни планове за последващите дни...

All About Life преди 10 години

Ако така или иначе оставаш в София за уикенда и нямаш конкретни планове за последващите дни, защо не отидеш до Витоша? Малка прохладна разходка би се отразила добре на всеки, а и какво по-хубаво от това да се позабавляваш с приятели сред природата, далеч от мръсотията и гадния въздух.

Още повече, че можеш да стигнеш до горе безплатно. Не знаем дали си чул, но за трета поредна година Lidl пуснаха 3 безплатни автобуса до Витоша, които циркулират през уикендите и празничните дни. Автобусите тръгват от стадион “Васил Левски”, спират на “Дендрариума”, а финалната спирка е “Златните мостове”, като тръгването е в 8, 9 и 10 часа, а наобратно – 16, 17 и 18 часа.

Зелена линия "Витоша" е вече като задължителна част от лятната обстановка в София и ако не си се възползвал мислим, че е крайно време да го направиш. Природа, зеленина, чист въздух... такава идилия се крие наблизо, че сме почти сигурни, че можеш да излекуваш евентуалното депресивно състояние, в което си, защото не си на море, ако се решиш да отидеш. Със сигурност обаче това преживяване ще те тонизира, отърси от стреса и накара да се чувстваш и изглеждаш по-добре... А какво по-хубаво от това в разгара на лятото?

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.