Следва

4711 NOUVEAU COLOGNE

Новото рекламно лице на DKNY Рита Ора с гореши снимки по Таймс Скуеър

22-годишната Рита Ора върви по стъпките на най-добрата си приятелка Кара Делевин, която направи подобна фотосесия за DKNY в Ню Йорк миналата година...

All fashion преди 10 години

22-годишната Рита Ора върви по стъпките на най-добрата си приятелка Кара Делевин, която направи подобна фотосесия за DKNY в Ню Йорк миналата година.

Рита спря трафика, когато пое по Таймс Скуеър в Ню Йорк, за новата колекция на DKNY.
Поп звездата е новото лице на марката. Тя изуми зяпачи като позира на центъра на голямата ябълка.

Спортни луксозни вещи, включително пола със златни пайети и сако, Рита се раздаде в комплект парливи снимки. По-рано през деня, Рита уведоми фенове си за нейното местонахождение. "Добро утро. Правим огромна фотосесия в средата на Таймс Скуеър! Елате да каже здрасти!", написа тя в Twitter.



Кара може да е оказала влияние Рита да стане лицето на луксозната марка. Кара нахлу на сцената по време на изпълнение на Рита за партито на DKNY в Лондон миналия месец. Според най-новите сведения двойката се е скарала и както и че ли разривът се е задълбочил в Гластънбъри.

Но Рита опроверга грозните слуховете в Twitter. "Аз не знам за какво става въпрос във всичките тези глупави слухове, но знам, че винаги ще имам моята най-добра приятелка до себе си @ CaraDelevingne Обичам те!"

Няколко часа по-късно, Кара отговори: "Лудост е @ RitaOra пресата винаги може да пише каквото си поиска, но никога няма да разбере истината. Те трябва да започнат да пишете научнофантастични романи! X"

Договорът на Рита с DKNY е най-новото модно превъплъщение на звездата. Певицата вече е рекламно лице за модната линия на Мадона Material Girl и е лицето на Superga.

Чудим се дали Кара пак ще обича Рита толкова когато тя се събуди един ден и види, че нейните договорите намаляват за сметка на процъфтяващия списък от модни договори на Рита ...
 

More from View Sofia

More All fashion