Следва

Дизайн за вдъхновение: Лятно кино в звездна нощ

"В разгара на лятото" или кой спечели третия революционен Samsung Galaxy S4

Третият и последен притежател на революционен Samsung Galaxy S4, допълнил селекцията "В разгара на лятото" ...

All About Life преди 10 години

Лятната инициатива на ViewSofia и Bulgaria Mall приключи с предоставянето на третия чисто нов смартфон Samsung Galaxy S4 в третата част от съвместната ни игра "В разгара на лятото".

За всяка от трите теми подбрахме точно по 20 фантастични артикула от магазините на Bulgaria Mall, които обединихме в съответните селекции:  "В сърцето на тенденциите""Цвят и настроение в града"  и "В разгара на лятото" .

В галериите е изборът на нашите модни редактори, включващ прекрасни дрехи, обувки, чанти, аксесоари, всички до една избрани от елегантните магазини в Bulgaria Mall.

Освен тези снимки обаче, на страницата на Bulgaria Mall във Facebook, чийто фен може да станеш още сега,оставихме по 5  допълнителни артикула, отново избрани от нас, но които умишлено сме пропуснали да прибавим към модните селекции.

Задачата беше да изберете един или повече от тях, този или тези, които смятате, че са най-необходими, за да допълнят избора ни максимално и най-добре, според вас, за да получим пълната картина на съответната селекция.

Условието беше лесно - просто трябваше да напишеш в коментарната форма описанието на своя избор един или няколко от предложените артикули на Фейсбук страницата на Bulgaria Mall, а на [email protected] да изпратиш трите си имена, телефон за връзка и името, с което си коментирал.

Всяка седмица един от вас става горд собственик на смартфон Samsung Galaxy S4.

Днес, третият и последен притежател на революционен Samsung Galaxy S4, допълнил селекцията "В разгара на лятото"  е Мелина Христу с псевдоним glory:

В разгара на лятото ще запълня горещата селекция с Бяла рокля с цветя и кожени презрамки от Catty и още един чифт слънчеви очила любимите ми Ray-Ban от Eurooptic. Сега вече лятото ми е разгорещено!

Честито!

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.