Следва

Editors' choice - 5 неща, без които не тръгвам на ваканция на море - Мая

Град в града: Green City Sofia в комплекс „Макси”

Ледено фрапе, лек полъх и температура 39 градуса, но се усеща като 30 градуса… Това ще ти се случи в зеления град в покрайнините на Витоша...

All About Life преди 10 години

Ледено фрапе, лек полъх и температура 39 градуса, но се усеща като 30 градуса… Това ще ти се случи в зеления град в покрайнините на Витоша.

Град в града, Green City има за цел да те „изнесе” от урбаничната тежест на София и да ти даде всичко онова, от което имаш нужда, когато отиваш на почивка. Тук разликата е в разстоянието.

Жилищен комплекс „Макси”
притежава свежестта на Витоша, а най-изисканите апартаменти са с гледка към града.

Този квартал е много, много по-различен от стандартните софийски квартали. Сградите тук са на достатъчно разстояние една от друга и, когато се разхождаш между тях, оставаш с усещането за простор. На всеки две-три къщи са изградени беседки с барбетюта, където живеещите могат да се събират по всяко време.

Голямо предимство е, че го няма интензивното движение и шумът, които биха могли да превърнат и най-доброто място в кошмар.





В комплекс Макси ще разполагате също с:

- Безжичен Интернет на територията на целият комплекс

- Два ресторанта- гръцки и аржентински – с възможност за кетъринг на територията на комплекса.
- Училище и детска градина.
- Открити и закрити детски площадки
- Голям хипермаркет срещу самия вход на комплекса.
- Перално помещение.
- Параклис „ Света Ана”



Не оставайте безучастни. Имате уникалната възможност да наемете луксозен апартамент краткосрочно. В луксозния комплекс , всички видове стаи са комфортни и стилно обзаведени. Независимо дали сте за кратко или дълго време тук, ще имате възможноста да се насладите на спокойната и приятна атмосфера в хотела. 



Благодарение на изключително богатото обурудване и услугите които са включени в цената на наема, апартаментите са подходящи както за пълноценен отдих така и за бизнес конференции и работа. В комплекса имате пълна свобода да разполагате със денонощен лоби бар, СПА център с изобилие от терапии, фитнес зала, летни басейни, тенис кортове и лятна ресторант градина както и закрит гръцки ресторант, а за бизнес клиентите си комплексът предлага конферентни и заседателни зали с възможност за организиране на кетъринг и кафе паузи.

А за тези, които по-дълго време искат да се наслаждават на просторен апартамент в комплекса имат възможността да купят апартамент. Единствено наемателите на апартаменти на MAXI CLUB имат привилегията да използват безплатно съораженията в СПА Центъра на комплекса (фитнес, басейн, сауна, парна баня), както и външните басейни през лятото, а закупилите ги имат – 10% отстъпка от всички услуги в компекса.

Локацията на апартаментите е: София, Витоша, Бул. „Симеоновско шосе” 110

Продават се жилищни площи от 950 до 1150 € за квадратен метър.

Всеки апартамент има гараж, който е включен в наемната цена и две паркоместа.

Съветваме ви да не губите време и още сега да изберете най-подходящия за вас апартамент било то краткосрочно или дългосрочно от тук.

Повече информация за свободните и продадени апартаменти ще получите от тук.

Очаквайте новите проекти на Макси Клуб : Съчетанието от изискан стил и неподправен лукс в полите на Витоша продължват дългогодишната традиция на Макси Клуб да осигуряват елегантен и уютен начин на живот. Крайният срок за завършване на новите проекти е 30.11.2013г.




MAXI София - първата чаровна стъпка към лятото >>

БЯГСТВОТО... MAXI спа хотел Велинград  >>
 
Басейн за летни приключения MAXI >>

5 SPA процедури за възторг, или за какво мечтаят редакторите тази седмица >>

Дизайн за вдъхновение: Изчистено, сдържано и поръсено с лукс в полите на Витоша >>
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.