Следва

Фета с мед и сусам - Нещо разкошно, стимулиращо сетивата

7 август, сряда - Стейси Киблър

Гаджето на Джордж Клуни показва прелестното си стегнато тяло, резултат от упорити тренировки, под нежна рокля с...

All About Life преди 10 години

Гаджето на Джордж Клуни показва прелестното си стегнато тяло, резултат от упорити тренировки, под нежна рокля с тънки, едва забележими презрамки, чийто цвят и кройка напомнят за прохлада.

Дългата до земята рокля в моряшко синьо е великолепна върху професионално оформената фигура на Киблър, спортист по натура и занимание до преди години, със сандалите в цвят nude, кораловата чанта и сламена шапка, които й пасват перфектно.

Бившата кеч звезда не изглежда да знае смъртоносни бойни хватки, но определено знае тези, в които използва предизвикателната си външност, за да привлича сърцето и вниманието на Клуни - с тяло, за което всички мечтаят.

Виж всички в Календар на стила 


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.