Следва

We love - Sportmax в черно-бяло за есента

Карли Клос: Губя ангажименти от прекомерната си популярност

В свежо интервю Клос признава, че топ-дизайнерите един след друг отказват нейни участия в шоутата си...

All fashion преди 10 години

На някого може да се стори, че повечко популярност никога не вреди, но, както показва практиката, в тази посока не винаги всичко е гладко. Така например се оказва за една от най-успешните диви на подиума - американкатаКарли Клос, на която неочаквано дадоха да разбере, че е прекалено знаменита, за да бъде ангажирана.

В свежо интервю Клос признава, че топ-дизайнерите един след друг отказват нейни участия в шоутата си, обяснявайки решението си така: "Прекалено известна си. Никой не обръща внимание на дрехата, която демонстрираш."

Действително, не дойде ли на 21-годишната манекенка славата малко в повече? Освен снимките за рекламни кампании и участията в дефилета, тя води тв-шоу, продава под името си сладкиши и деним колекция, регулярно сепоявява по червения килим и не пропуска светски партита - и всичко това с тежките "ангелски" крила на Victoria's Secret на раменете!



Да бъдем честни: славата е сериозно изкушение. Десетките съвременни знаменитости и тези, които поне претендират за това звание, без умора работят за собственото си име, за да се увековечат в историята, да сгъстят армията си от поклонници, къпейки се в любовта им, като непрестанно работят върху популярността си. В гонитбата на "звездност" много хора от света на "богатите и знаменитите" се превръщат в представители на професията "звезда", жонглирайки с рекламни договори, киносценарии, екскизи към авторски колекции, записи на свежи парчета и снимки на клипове, следвайки принципа - колкото повече - толкова по-добре.

Да се съпостави феноменът Карли Клос може единствено със ситуацията, в която изпадна в киното Линдзи Лоън. Толкова често я виждахме на големия екран, че ни беше трудно да възприемем адекватно сюжета на филма, абстрахирайки се от личността или да оценим по достойнство играта й.

И докато Линдзи започва нов живот, Карли Клос си води поуки: предстоящият септемврийски моден маратон от ревюта по всяка вероятност няма да се окаже толкова щедър към нея, колкото миналия моден февруари. Но, ще видим...


Balmain и Kenzo есен-зима 2013/14


Fendi и Lanvin есен-зима 2013/14


Stella McCartney и Jean Paul Gaultier есен-зима 2013/14


Tom Ford и Gucci есен-зима 2013/14


Dolce&Gabbana, Alexander McQueen есен-зима 2013/14
 
Виж още: 
We love: Daft Punk и Карли Клос за Vogue
Карли Клос е новото лице на Jean Paul Gaultier за есента
Ирина Шейк, Ема Уотсън и Карли Клос се съблякоха в името на Земята
Карли Клос и Тейлър Томази Хил за Moda Operandi
Кампаниите: Lanvin пролет-лято 2013

More All fashion