Следва

Карин Ройтфелд и една убийствена модна кариера в документален филм

Най-готините супер къси пикси прически напоследък

Тя е къса, носена е от едни от най-известните жени от филмовата и модна индустрия и никога не излиза от мода...

All fashion преди 10 години

Пикси прическата бързо може да бъде разпозната по няколко белега - тя е къса с постепенно издължени краища в предната част на главата, носена е от едни от най-известните жени от филмовата и модна индустрия и никога не излиза от мода.

Силно популяризирана през 50-те години на миналия век, прическата се отличава с характерни и ясно изразени черти: с нея независими и силни, жените се превръщат от крехки създания, в еманципирани и зрели, а рошавият и палав вид, който има я правят неповторима и незаменима класика, която следваме и до днес.

И след като преди дни Бионсе се появи на първите страниците на всички таблоиди, след като смело отряза дългата си буйна коса, ние решихме да селектираме звездите, които напоследък избраха пикси прическата за себе си, тя им стои прекрасно и освен това безспорно може да ги вкара в класацията на жените с Най-готините къси прически на всички времена.

Ето за кои красавици ти говорим...

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.