Следва

Есенно превъзходно - Ажурен пуловер H&M

Миранда Кер за Sunday Style

Докато света е затихнал в очакване на новия календар на Pirelli, една от героините на...

All fashion преди 10 години

Докато света е затихнал в очакване на новия календар на Pirelli, една от героините на юбилейното издание Миранда Кер се снима за австралийското списание Sunday Style. Изданието посвещава на съотечественицата си цели четири корици! Четирима художници - Numskull, Дейвид Бромли, Кен Дан и Хю Стюарт - се вдъхновяват от снимки на супермодела и създават нейни портрети, всеки от които е издържан в стила на автора.

Фотосесията на австралийския модел е много въздушна, лека и минималистична - Миранда е снимана в полупусто помещение, където за фон служат огромни прозорци и съвсем празни стени. Определено на госпожа Кер отива този тип скромност, в противовес на прекалената показност на част от останалите й изяви. Тя е просто красива, а това обичайно стига.















 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.